Just another WordPress.com site like the others

Let the good times roll

Well det händer inte överdrivet mkt just nu, nästan för lite faktiskt. Vaknade i morse och insåg att det snöar, jävla skit! Jag bara avskyr snö och allt som hör vintern till.

Vinter för mig betyder mörker (vilket jag iofs är lite smått kåt på) Depression, kyla och allmänt obehag. Men det finns dock vissa fördelar med vintern också, jag fyller år, man kan åka skidor, det är legitimt att som ”vuxen” dricka varm choklad :P.

Det kommer en tid av ganska många events nu dock så helt misserabelt är det inte, Har några tattoos inbokade så det ska ju bli trevligt, även en namngivningscermoni för polarens lilla knodd och för att inte glömma födelsedagsfirande av mig man fyller ju trots allt bara 25 en gång. Det e lustigt hur en sak som tatueringar kan vara extremt beroendeframkallande, nålar över lag e ju ganska otrevligt men just att skaffa sig en ny gadd e fan oslagbart, hela grejen med att komma in på studion, sätta sig i stolen, känna lukten av desinficerande vätskor och det smattrande ljdet av maskinen likt en två-taktsmotor, Det kan jag lova är mental orgasm på extremt hög nivå.

Biohösten 2010 bjoder på en del guldkorn, bla The social network som handlar om skapandet av Facebook, dock lär grundaren och till lika VD för FB Mark Zuckerberg ha sagt på en föreläsning i CA, USA att det förvånansvärt lite som överensstämmer med verkligheten så där gäller det att bilda sig en egen uppfattning om filmen men ändå ha det i åtanke.

En annan film som kan vara värd att se om man gillar Tarantinos filmer är Machete, den handlar kort och gott om en man kallad Machete får i uppdrag att döda en senator. Men just när han ska avlossa skottet upptäcker han att någon siktar på honom och förstår att han har blivit lurad. Machete överlever trots allt skottet och är nu ute efter hämnd.

Sen har vi ju 3:e filmen jag kan rekomendera för er som gillar Thriller och det är ju då Saw 3D, det är ju bara ett måste. Den har premiär 29/10, saw är en av historiens mest framgångsrika skräckfilmsserier. Nu kommer den
avslutande delen inspelad i 3D! Skräcken får ytterligare en dimension och
fällorna blir levande.

En dödlig kamp utspelas kring Jigsaws brutala arv. En grupp som överlevt Jigsaws
grymma lekar samlas och tar hjälp av självhjälpsgurun Bobby Dagen, även han
en av Jigsaws tidigare offer. Bobby Dagen bär dock på en mörk hemlighet som
kommer att framkalla en ny terrorvåg med fällor och lekar du inte trodde var möjliga.

Det var det och tills nästa gång.

Let the good times roll//Danne

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s