Just another WordPress.com site like the others

Psycho killer

Den senaste tiden har man kunnat läsa om en hel rad men mord, våldtäkter och misshandlar, dessutom begås det ytligare av dessa karaktärer som det inte skrivs eller rapporteras om allt för att inte skrämma upp oss.

Vad är det för jävla skitland vi lever i? Är det meningen att man inte ska kunna känna sig säker på gatan någon tid på dygnet? Framförallt tjejer är utsatta för diverse övergrepp så som misshandel och våldtäkt dock är det inte ens hälften av dessa som anmäls till polisen, hur kan det komma sig? Polisen ska väl ändå jobba för att vi civila ska känna oss trygga? Hur kan det komma sig att dom inte har lyckats med att få våldtäktsoffer att känna att det finns en mening med att anmäla?

Det är sällan en man blir fäld för våldtäkt, då förövarens försvarare oftast hävdar att ”hon var med på det” eller ”hon klär sig på ett sådant sätt så hon får skylla sig själv”. Nu andvänder dom kanske inte just dessa meningar men indirekt så är det så dom säger, hur fan kan vi leva med oss själva?

Vi har ju inte ens ett propert fungerande rättssystem så det är inte konstigt att folk låter bli att anmäla, politikerna borde se över rättssystemet och strama år lagarna så att våldsvärkare och andra kriminella faktiskt blir dömda!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s