Just another WordPress.com site like the others

Hur världen är uppbyggd är ta mig fan ett mysterium!

Alltså det finns otroligt mkt skit som är värt att klaga på och skriva om för denna värld vi lever i är helt snedvriden och skev. Till exempel så kan man läsa idag i Metro 30/12-2010 En recensent har skrivit en spalt om den kommande Hollywood inspelade versionen av Stieg Larssons Millenium trilogi. Första filmen som är Män som hatar kvinnor, Girl with the dragon tattoo på engelska och kommer ut på bio i slutet av 2011. Varför i helvete måste vi svenskar vara så fruktansvärt osjälvständiga och slicka röv på USA? Måste allt handla om pengar? Kan vi inte bara för en gångs skull vara stålta för något en svensk har gjort och hålla på det och faktiskt säga att ”tyvärr svensk bok, svensk film thats it!” Men nej då ist så ska vi vara så jävla givmilda och godtrogna, vad fan har dom gjort för oss? Visst du har internationell handel och med det även den amerikanska börsen men som sagt allt handlar ta mig fan inte om pengar och där USA plöjer mark följer förödelse och ond bråd död.

Titta på Irakkriget, Usa har inte gjort ett skit för alla civila i Irak mer än att man bessiningslöst mördar tusentals civila människor vuxna som barn och det värsta är att det inte betyder ett skit för dom och inte nog med det att sedan skryta och trumfera över hur många ”svin” man har dödat det är bara så jävla lågt. Så fort man ser något eller någon som ser eller rör sig ”misstänksamt” så väljer man att eliminera det ”potensiella” hotet ist för att ta reda på hur det verkligen ligger till.

Jag sympatiserar verkligen inte med terrorismen för det dom håller på med är en de delar som är skruvat med den värld vi lever i, men jag sympatiserar heller inte med Usa för att dom har nästan sänkt sig till deras nivå genom att bekämpa terrorism med just terrorism. Mord och tortyr av civila, det låter inte humant i mina öron och det värsta är att dom förnekar det och omvärlden blundar för det.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s