Just another WordPress.com site like the others

Okej 2011 är här, what to do what to do

Jaha då var det ett nytt år med nya utmaningar, vad har 2011 att bjuda på mon tro? Nyårsaftonen var helt okej, jobbade till kl 22.00 sen bar det av till Bandhagen för att fira in det nya året och här sitter jag nu framför datorn och försöker förbrilt få ihop årets första inlägg.

Hela konceptet nyår känns en smula overkill fast det är samtidigt trevligt att fira den med nära och kära.

Vad händer då 2011? Ja den frågan är ju ganska bra dock omöjlig att svara på då året precis har börjat men jag är säker på att det kommer att hända mkt roliga och spännande saker.

En sak är säker, jag vill åka utomlands. Dom ställena som känns mest atraktiva är framförallt i Asien och då Japan, Thailand, Kina och Vietnam. Vietnam lockar extra mkt av någon oförklarlig anledning. Sen är det klart att Australien och Nya Zeeland lockar också mkt, mest pga äventyret.

Att få komma till nya platser och testa på ny matkultur och utelivet. Att komma ut och upptäcka landet och träffa nya människor e oxå sjukt kul.

Well dream on, får helt enkelt börja spara nu så kan man förhoppningsvis komma iväg till 2012 istället känns lite rimligare…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s