Just another WordPress.com site like the others

Svenska politiker, ett pack med obildade bondläppar

För någon dag sen läste jag i tidningen om en kommunledarmot från Centerpartiet som i sin blogg bokstavligen uttryckte sig om att han tycker att sverige borde införa en så kallad ”tjockis-skatt”, alltså att feta människor ska betala en extra skatt för att deras övervikt kostar samhället miljoner varje år.

Vafan är det för javla skitsnack, dom kan väl börja med att beskatta dom som faktiskt kostar samhället mest nämligen kriminella och missbrukare. Överviktiga är ju knappast det största problemet i samhället.

Hur vore det om dom började beskatta sig själva också? Dumhetsskatt borde införas för politiker för dom flästa e så in i helvetes korkade. Varför inte dunka på och låta oss låginkomsttagare betala lite extra skatt för att vi redan har kast med cash som det är?

Sveriges politiker är idiotiska, inavlade och obildade bondläppar som jag personligen helt saknar förtroende för och dom förtjänar ta mig fan inte den lön dom har för hittills har dom fan inte gjort ett skit för att göra Sverige bättre!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s