Just another WordPress.com site like the others

When the leader falls another one standing by, ready to take his place

Såå det sägs att Mr. Bin Laden äntligen har gått ur tiden och att hans kropp finns i USA:s förvar. Är detta slutet på terrorn från Al Qaida? Troligtvis inte för när en faller står en annan redo att ta över och fortsätta det som påbörjats. Men ändå tänds ett litet hopp runt om i världen om att jorden inte kommer att gå under 22/12 2012 som Maya indianerna förutspådde, jag är ingen domedagsprofet men när det händer en massa skit runt om i världen finns det vissa svårigheter med att se ljuset i slutet av tunneln.

Det tog ”bara” ett decenium för USA att stoppa Bin Laden, Terrorattacken 11/9 2001 blev ju liksom startskottet på en hel mängd räder mot Al Qaida som blossade upp i media och nu 10 år senare har de familjer som förlorat anhöriga vid WTC attentatet fått någon sorts upprättelse även om det är en klen tröst gent emot det som drabbat dom.

Den stora frågan är dock, vad händer nu? Kommer Al Qaida fortfarande att aktivt fördömma dom som inte delar deras trosuppfattning? Och kan vi vänta oss fler attentat runt om i världen?

Al Qaida kommer att fortsätta med sitt ”korståg” så länge det finns svaga individer som är lätta att rekrytera och för att ge Bin Laden upprättelse det är jag nästan helt säker på för det är så människan fungerar men, det kommer förmodligen ta väldigt lång tid att återuppbygga den organsation som nu har skakats om för det lär ju råda en viss förvirring hos Talibanerna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s